WaDaNa Fotografie Krommenie

- Home - WaDaNa - Fotografie - Krommenie - Studio Huur -

Wadana Fotografie:
Wadana Fotografie staat voor een compleet aanbod in de model fotografie. Rene' is uw fotograaf terwijl Totally Hair & Beauty de visagie voor u kan verzorgen. Zowel de visagie als de studio bevinden zich onder één dak, en juist dat maakt Wadana Fotografie zo uniek. In principe werken we altijd in de studio, maar op locatie of bij u thuis is in overleg ook mogelijk.

Geschiedenis:
Wadana Fotografie is ontstaan via metamorfose shoots met Totally Hair & Beauty. Deze shoots groeiden uit tot volwaardige model shoots, en zodoende kwam er almaar meer vraag naar andere thema's. Zo doen we ook o.a. zwangerschaps fotografie, familieshoots en kinderen. Maar ook mode, portfolio en glamour shoots zijn mogelijk. We beschikken over een studio die achter de kapsalon is gesitueerd waardoor we hair en visagie eenvoudig met een shoot kunnen combineren.

Werkwijze:
We beginnen altijd met een gesprekje waarbij we de wensen van de klant doornemen. De klant krijgt hierbij ook meteen te horen wat wel en niet mogelijk is, en hoe we dat in praktijk willen gaan brengen. We vinden het geweldig als klanten zelf met ideetjes komen, en we gaan dan ook zeker kijken of we dat kunnen realiseren. Op onze Themamodellen website staan heel veel voorbeelden ter inspiratie, en zeker een aanrader om even te gaan kijken. Desgewenst werken we met een contract waar we de afspraken helder in vast leggen. De basis versie van dit contract kunt u op de website inzien. Een complete shoot duurt al gauw 2 tot 3 uur. Zorg dus dat u lekker uitgerust en ontspannen bent voor het beste resultaat. We gaan u uiteraard helpen met poseren, en laten u niet zelf modderen met poses bedenken. Door de ervaring kunnen we u op uw voordeligst neerzetten. Het is mogelijk om met een code uw foto's in te zien, vraag hier eventueel om.

Prijzen:
We zijn op dit moment volop bezig de internet portfolio in te richten. Daar kunt u momenteel leuk van profiteren door intressante kortingen bij shoots. Uiteraard word er niets gepubliceerd zonder uw toestemming. De normale prijslijst vind u hier op de website van Totally Hair & Beauty. Voor overige prijzen kunt u beter even bellen (06-53914673) of mailen met Rene' .

Studio Verhuur/Workshop:
Bent u zelf fotograaf en heeft u geen studio. De studio van WaDaNa kan ook gehuurd worden in overleg. Maar ook als u zelf eens uw model of vriend/vriendin wil fotograferen in een studio kunnen we u helpen met tips en tricks middels een workshop. U krijgt dan begeleiding bij het neerzetten van uw model en het belichten van uw settings. Desgewenst kunnen we u ook voorzien van een digitale camera. Op de studio verhuur pagina kunt u er meer over lezen. Bel of mail Rene' voor alle info.